Тиждень суспільно-природничих дисциплін

З 06 березня по 10 березня 2023 року в ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» пройшов тиждень методичної комісії суспільно-природничих дисциплін .

 Розпочався тиждень із заходів, присвячених дню народження Т.Г Шевченка.   Викладач української мови та літератури Інна Рекун  провела конкурс «Поклик до українців» з декламування віршів  видатного поета серед здобувачів освіти . Також  педагогинею  був організований літературний КВІЗ «Шевченкове слово в наших серцях!», де здобувачі освіти мали змогу позмагатися знаннями про великого Кобзаря. Кращі учасники заходів  отримали солодощі.

  Не залишилось і без уваги  « Міжнародне свято прав жінок», яке пройшло у вигляді  урок-вікторини «Грошей багато не буває», підготовлений  викладачем Аллою Герасимчук разом з учнями Владиславом Задерайко та Тарасом Самарським  .  Здобувачі освіти та педагоги обмінялися місцями учень – педагог на урок, який надав лише позитиву та гарного настрою. По його завершенню жіноча «половина» отримала квіти у подарунок.

Викладач математики Леся Сосуля та викладач фізкультури Микола Музичишин провели бінарний урок, поєднавши знання з математики та спритність фізкультури. Переможці отримали відзнаки та солодкі подарунки.

  І на завершення тижня викладачем предмету «Захист України» Валентином Жухевичем , був проведений урок «Джерела небезпечних ситуацій у військовий час», разом поєднавши з виставкою «Вибухо-небезпечна зброя».

Дякую колегам за організацію та проведення  тижня суспільно-природничих дисциплін .

Згідно календарного плану проведення спортивно-масових заходів з видів спорту в ДНЗ “Полонський агропромисловий центр професійної освіти” та з метою формування здорового способу життя, залучення учнівської молоді до рухової активності, занять фізичною культурою та спортом, популяризації та подальшого розвитку фізичного виховання та спорту в Центрі,  з 1 квітня 2024 по 12 квітня 2024 року серед здобувачів […]

Згідно календарного плану проведення спортивно-масових заходів з видів спорту в ДНЗ “Полонський агропромисловий центр професійної освіти” та з метою формування здорового способу життя, залучення учнівської молоді до рухової активності, занять фізичною культурою та спортом, популяризації та подальшого розвитку фізичного виховання та спорту в Центрі,  14 березня 2024 року серед здобувачів освіти були  проведені особисті змагання […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x