Тиждень професій громадського харчування

Третій день Тижня професій громадського харчування був цікавим, пізнавальним і смачним. Ви полюбляєте піцу? Хоча піца є національною італійською стравою, українці готують її зі своїми варіаціями. Сьогодні до нашого Центру завітали учні Понінківського ліцею. Діти на канікулах – чому б не запропонувати їм взяти участь у майстерці з приготування піци, подумали педагогині, можливо хтось із присутніх у майбутньому стане нашим абітурієнтом! Придумали – зробили! Майстриня виробничого навчання, Сочинська І.В., у доступній формі розповіла і показала, як приготувати смачну, запашну страву. Інші членкині методичної комісії також допомагали у приготуванні, ділились своїми рецептами. Час промайнув швидко і з користю. Піца видалась смачною, особливо, коли ти приготував її сам. Чекаємо на нові зустрічі!

Далі буде…..

Сьогодні відбулося засідання методичної комісії професій громадського харчування та професій швейного виробництва. Учасники обговорили планування роботи комісії на 2025–2026 навчальний рік, а також низку важливих питань, що стосуються підвищення якості освітнього процесу, удосконалення методичної роботи та впровадження сучасних підходів у підготовку здобувачів освіти. Засідання пройшло у діловій та плідній атмосфері, кожен зміг висловити власні пропозиції […]

Сьогодні ми зібралися на засіданні методичної комісії класних керівників, вихователів гуртожитку та керівників гуртків. Було багато корисних ідей, обговорень і планів на новий 2025-2026 навчальний рік. Говорили про виховання, співпрацю з батьками та найважливіше – як допомогти здобувачам освіти розкрити свої здібності. Дякуємо колегам за щирість, активність і натхнення! Разом ми робимо добрі справи для […]

Разом творимо якісну освіту Сьогодні відбулося чергове засідання голів методичних комісій ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти». Це не просто робоча зустріч, а майданчик для співпраці, обміну ідеями та напрацювання нових освітніх підходів. Голови МК обговорили: актуальні питання організації освітнього процесу; шляхи підвищення якості навчання та виховання; нові методичні інструменти й інноваційні підходи, які допомагають […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x