21 листопада 2025 року відбулося засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання громадського харчування та швейного виробництва.
Під час засідання були розглянуті актуальні питання щодо сучасних методик викладання теоретичної та практичної підготовки у цих галузях. Члени комісії активно обговорили шляхи підвищення якості знань здобувачів освіти та надали цінні пропозиції щодо їх покращення.
Кожен із присутніх поділився власним досвідом застосування різних методик у навчальному процесі, продемонструвавши професіоналізм та прагнення до вдосконалення.
Методисткою Центру Світланою Цвіркун було проведено діагностування щодо поширення власного досвіду та ефективних методик серед педагогів, що дозволить надалі удосконалювати методичну роботу в закладі.
Разом рухаємося до якісної освіти та професійного зростання! ![]()
![]()
![]()
