«Ресторанні інтерпретації автентичної гастрономії: міщанська та палацова кухні»

10 квітня 2025 року на базі ДНЗ «Хмельницький центр ПТО сфери послуг» відбувся семінар-практикум «Ресторанні інтерпретації автентичної гастрономії: міщанська та палацова кухні». Викладачка спецпредметів Одюшина Л.В. та майстриня виробничого навчання Сочинська І.В. взяли участь у цій кулінарній події, познайомилися з особливостями автентичної вишуканої кухні, отримали сертифікати. Захід був цікавим, пізнавальним, смачним!

Сьогодні відбулося засідання методичної комісії професій громадського харчування та професій швейного виробництва. Учасники обговорили планування роботи комісії на 2025–2026 навчальний рік, а також низку важливих питань, що стосуються підвищення якості освітнього процесу, удосконалення методичної роботи та впровадження сучасних підходів у підготовку здобувачів освіти. Засідання пройшло у діловій та плідній атмосфері, кожен зміг висловити власні пропозиції […]

Сьогодні ми зібралися на засіданні методичної комісії класних керівників, вихователів гуртожитку та керівників гуртків. Було багато корисних ідей, обговорень і планів на новий 2025-2026 навчальний рік. Говорили про виховання, співпрацю з батьками та найважливіше – як допомогти здобувачам освіти розкрити свої здібності. Дякуємо колегам за щирість, активність і натхнення! Разом ми робимо добрі справи для […]

Разом творимо якісну освіту Сьогодні відбулося чергове засідання голів методичних комісій ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти». Це не просто робоча зустріч, а майданчик для співпраці, обміну ідеями та напрацювання нових освітніх підходів. Голови МК обговорили: актуальні питання організації освітнього процесу; шляхи підвищення якості навчання та виховання; нові методичні інструменти й інноваційні підходи, які допомагають […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x