Сьогодні, в непросту годину для України, стають актуальнішими прояви автентичності, історичності та самобутності культури України. Україна завжди славилася гостинністю та багатою національною кухнею.
Наша країна вже має першу гастрономічну перемогу – Борщ, але в українській кухні ще є кілька страв та продуктів, які можуть бути гастрономічною візиткою України.
В межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» було проведено кулінарний on-line конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2023». У цьому конкурсі прийняла участь викладачка професійно-теоретичної підготовки Одюшина Л.В., яка запропонувала рецепт холодної закуски «Рулет з гарбуза». Педагогиня та навчальний заклад отримали Дипломи учасників, а авторський рецепт буде опублікований у електронному збірнику рецептів страв з гарбуза.
![](https://polacpo.km.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-2-768x1024.jpg)
![](https://polacpo.km.ua/wp-content/uploads/2023/05/2-4-768x1024.jpg)
![](https://polacpo.km.ua/wp-content/uploads/2023/05/3-3-768x1024.jpg)
![](https://polacpo.km.ua/wp-content/uploads/2023/05/4-5-1024x1024.jpg)
![](https://polacpo.km.ua/wp-content/uploads/2023/05/5-4-1024x1014.jpg)