Підсумки конкурсу «Гарбузовий маєток»

Сьогодні, в непросту годину для України, стають актуальнішими прояви автентичності, історичності та самобутності культури України. Україна завжди славилася гостинністю та багатою національною кухнею.

Наша країна вже має першу гастрономічну перемогу – Борщ, але в українській кухні ще є кілька страв та продуктів, які можуть бути гастрономічною візиткою України.

В межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» було проведено кулінарний on-line конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2023». У цьому конкурсі прийняла участь викладачка професійно-теоретичної підготовки Одюшина Л.В., яка запропонувала рецепт холодної закуски «Рулет з гарбуза». Педагогиня та навчальний заклад отримали Дипломи учасників, а авторський рецепт буде опублікований у електронному збірнику рецептів страв з гарбуза.

09 січня 2025 р. відбувся « Методичний міст» між методичними комісіями суспільних та природничих дисциплін і сільськогосподарських професій. Під час заходу було проаналізовано роботу методичних комісій за І півріччя та планування заходів на наступний семестр. Педагоги обмінялися досвідом, пропозиціями. Методист Цвіркун С. М. ознайомила присутніх з новою публікацією Науково –методичного вісника «Професійна освіта» та надала […]

03 січня 2025 році відбулось засідання методичної комісії викладачів загальноосвітніх дисциплін. У порядку денному зібрання були питання: – Підсумки роботи методичної комісії у І семестрі 2024-2025 навчального року; – Презентація досвіду роботи викладача фізичної культури Приймака В.В.; – Складання плану проведення тематичного Тижня загальноосвітніх дисциплін.

02 січня 2025 року в нашому Центрі відбулась інстркутивно-методична нарада для педагогічних працівників. Під час наради керівник закладу Станіслав Т.Г. окреслив завдання колективу на 2025 рік. Методистка Центру, Грабовська Л.В., ознайомила присутніх з проєктом Методичних рекомендацій щодо формування мережі закладів професійної (професійно-технічної) та фахової перед вищої освіти, винесеним на громадське обговорення Міністерством освіти і науки […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x