Методичний міст

Наша країна потребує кваліфікованих робітничих кадрів.

Як зробити освітній процес більш цікавим, доступним, сучасним? Це питання вирішували члени методичних комісій викладачів та майстрів виробничого навчання з професій будівництва та громадського харчування. Під час «методичного мосту» педагоги поділились досвідом створення та використання електронних навчальних посібників. Одюшин В.П., голова методичної комісії будівельних професій, презентував свій електронний посібник для монтажників гіпсокартонних конструкцій. Одюшина Л.В., голова методичної комісії професій громадського харчування та Сочинська І.В., майстер виробничого навчання, знайомили присутніх зі своїм електронним посібником для офіціантів.

Сподіваємось, що такий обмін досвідом сприятиме більш широкому залученню педагогів до створення сучасних засобів навчання.

25 березня відбулось чергове засідання педагогічної ради Центру. Головною темою зібрання був розвиток внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Це питання висвітлював заступник директора з навчальної роботи Тютюнник О.О. Методисти закладу професійної освіти Грабовська Л.В. та Цвіркун С.М. презентували кращий педагогічний досвід педагогів, які атестуються у 2024-2025 навчальному році.

Сьогодні, у вівторок, 25 березня 2025 року, у нашому Центрі – другий день Тижня професій громадського харчування. Згідно з планом, пройшов благодійний ярмарок. Педагоги та здобувачі освіти виготовили різноманітні смаколики: пиріжки, піци, торти, рулети, тістечка, желе! Все смачне, апетитне! І продавці, і покупці отримали приємні емоції. Зібрані кошти будуть направлені на потреби наших захисників і […]

Професії громадського харчування є одними з таких, праця яких забезпечує базові потреби кожної людини. Кухарі та офіціанти – головні на цьому тижні! У перший день Тижня професій усі бажаючі мали змогу навчитись складати серветки різними способами, відвідавши майстер-клас, який проводила здобувачка освіти 3 курсу Муравська Крістіна. І працівникам, і здобувачам освіти прийшлось до снаги сервірування […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x