Дистанційне навчання 22 група
Шановні учні!!!
Для вивчення навчальних предметів під час дистанційного навчання, Вам потрібно відшукати у таблиці потрібний предмет та натиснути на ПІБ викладача, щоб перейти на блог для опрацювання матеріалів.
| Предмет | |
| Викладач | |
| Українська мова | Осадчук Н.Л. |
| Українська література | Осадчук Н.Л. |
| Іноземна мова | Санкевич І.А. |
| Історія України | Одюшин В.П. |
| Всесвітня історія | Одюшин В.П. |
| Алгебра і початки аналізу | Бадрак С.В. |
| Геометрія | Бадрак С.В. |
| Природничі науки | |
| Загально-природничий модуль | Грабовська Л.В. |
| Фізико-астрономічний модуль | Бадрак С.В. |
| Хімічний модуль | Жмак А.А |
| Захист України (юнаки) | Плакса А.В. |
| Захист України (дівчата) | Жухевич В.І. |
| Інформатика | Світач І.С. |
| Фізична культура | Приймак В.В. |
| М2. Приготування гарячих страв | Одюшина Л.В. |
| М3. Приготування холодних страв та закусок. Приготування солодких страв, напоїв. | Одюшина Л.В. |
| Основи торговельно-технологічного обладнання з основами енергозбереження | Одюшина Л.В. |
| Основи організації обслуговування в ресторанах з основами маркетингу, менеджменту та професійної етики | Одюшина Л.В. |
| Іноземна мова в межах професійного мінімуму | Санкевич І.А. |
| Основи кулінарної характеристики страв з основами товарознавства та обліку калькуляції та звітності | Одюшина Л.В. |
| ОФ – 3.1 Підготовка торгових залів до обслуговування відвідувачів відповідно до типу і класу закладів ресторанного господарства. | Одюшина Л.В. |
| ОФ – 3.2 Обслуговування відвідувачів закладів ресторанного господарства різних типів, класів | Одюшина Л.В. |
